perjantai 6. tammikuuta 2012

Järjestyksen vaihtoa

Vuoden vaihduttua tuli sellainen tunne, että haluan muutoksia elämääni. En osaa sanoa, mikä on se mitä uutta, piristävää kaipaan. Olisiko se harrastus, muutos minussa itsessäni, poikaystävä vai mitä. No, yksi asia jonka muutin toissapäivänä oli huoneeni järjestys.


Lähtökohta oli näinkin järkyttävä. Joululahjat purkasin lipaston päälle ja sinne ja tuonne. Matkalaukku venyi venymistään nurkassa ikään kuin kuului sisustukseen, samoin jääkiekkomailat laukun takana. Sain vietyä ne viimeinkin kellariin ja heitettyä turhaa krääsää roskiin.
Jälkeenpäin huoneesta tuli taas erinäköinen. Tätä järjestystä huoneessa ei ole vielä ollut. Oon pitemmän aikaa halunnut kokeilla nostaa IKEAsta ostetut lipastot päällekäin, joten nyt on mielenrauha silläkin saralla. Viime tammikuussa laitettu seinätarra on pysynyt erinomaisesti paikallaan eikä ole lähtenyt repsahtamaan. Haluaisin uuden järjestyksen myötä laittaa samantapaisen tarran sängyn päätyseinään, mutta ehkä pidättäydyn kuitenkin vain tuossa yhdessä. :)
Yksi pulma kuitenkin löytyy  järjestyksen vaihdossa, tai no sanotaan kolme. 1. pitempi anteenijohto täytyy hankkia, jotta voin pitää tv:n nykyisellä paikalla, sillä huoneessa on vain yksi tv-pistorasiapaikka.. 2. matto on edelleenkin tuulettumassa parvekkeella joulusiivouksen jäljiltä, joten se pitäisi hakea. 3. verhoille pitäisi tehdä jotain.
Loppuun vielä infoa, että Jannen blogissa on hirmu kiva kilpailu, johon otin osaa ja suosittelen myös sinunkin ottavan!

2 kommenttia:

  1. Uusi järjestys näyttää tosi kivalle :) Mullaki haluttas aina välillä olkkarissa tai makkarissa vaihtaa järjestystä, mutta liian vähän tilaa tai sit tavaraa on liikaa :D

    VastaaPoista
  2. Ikean kuutiothan näyttää tosi hyvältä päällekkäinkin! Sainpa sulta uutta vinkkiä täyttää nuo hyllyt -mullakin on just nuo samanlaiset! Toinen toimii hyvin TV-tasona. Tosi käytännölliset ja monikäyttöiset! :)

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)