sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Ihana viikonloppu!

Vaikka oonki ollu tämän viikonlopun flunssassa, se ei haitannut kun äiti ja isä ajoivat tänne Ouluun Rovaniemeltä.
Perjantai-iltana tökkäsin heidät samantien saunaan, jonka jälkeen syötiin broileri-minesrtonekeittoa. Kyllä keitto maittoi näinä pakkaspäivinä. Makunystyröitä kutitteli mukavasti keiton makeus ja heti perään tulisuus. Katsottiin Ghostbusters ja lopuiltana seurattiin paikallisen kebabmestan läheltä-piti-rähinä-tilannetta. Saatiin mukavat naurutkin kun pari kapakasta tullutta/kapakkaan menijää otti pari harha-askelta ja sitten lensivät hankeen. :D Kellokin näytti pian kaksi, ja sitten oli aika sanoa hyvät yöt!Ihanimmat tuliaiset; muumi-muki (rakkaus), mun lemppari kukkia eli tulppaane (niiden nuupahtaminen EI JOHDU MUSTA), marjoja (toiveesta), rieskaa, ruisleipää ja no iskä on selvästi valinnu tuon voin ja sulatejuuston. :D
Lauantaina nautittiin erittäin runsas aamupala alá Heidi! Äiti ja iskä mokoma toivat jätti laskiaispullia! myönnän että puolikkaan nautin sinä ja sunnuntaiaamuna. Olostani huolimatta lähdettiin käymään sukulaisissa. Sieltä oli tarkoitus mennä Paljekirpparille, mutta parkkipaikalle päästyä serkut tulivat vastaan tosin lähtöaikeissa. Kuskit avasivat ikkunat ja sopivat treffit mäkkäriin.Kirppari jäi välistä ja mäkkärisapuskoiden jälkeen lähdettiin Oulujärvelle sukulaisten kesämökillä käymään, jonne mun oli alunperin tarkotus mennäkki tänä viikonloppuna.

 Teki mieli sensuroida tuo makkaranaama, mutta olkoon! :D
Päivän asuna: Neule-H&M, toppi-Seppälä, farkut-H&M, kiilakorkokengät-DinSko(En tiedä kenen mökki. Lähinnä tykästyin tuohon maisema-asetelmaan kun on ihan pimeää, punainen mökki, täysi kuu ja iltatähti.)


Illalla päästyämme kotiin, käytiin saunassa ja sain äitin ja iskän laulamaan Singstaria. Pakko oli muutamat videot salatallentaa ja oonki repeilly iskän mahtaville koreografeille. Mutta muuten kyllä hyvää matskua jäi käteen. Iskää vaan häiritsi ne   ta-vu-vii-vat   jot-ka    tu-lee   sii-nä  sa-na-ri-vis-töl-lä. Moniteholaseilla kun on vaikea seurata.. Ja tottahan se on! Jos on vähäänkään nopea biisi eikä ole kovin montaa kertaa kuullutkaa kyseistä biisiä niin koitappa siinä mukana kuulostaen joltain änkyttäjältä..


Tänäänkin käytiin sukuloimassa ja sitten sanottiinkin kohta heipat toisillemme. Nyt lan kattomaan Tyttö joka leikki tulella- leffaa boxilta :)
Huomenna starttaa viimeinen viikko työharjottelussa! Täytyy alkaa keksiä mitä tällä kertaa leivon viimeisen päivän kunniaksi!
Pitää koittaa mennä ajoissa nukkumaan, eli ennen kuin kello lyö 24, sillä herätyskello hälyttää 5.20!


2 kommenttia:

  1. Ihania värikkäitä tulppaaneja! Pitäis kai itsekin käydä joku kerta hakemassa kimppu uuteen kotiin :)

    -RitZe

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)