perjantai 30. joulukuuta 2011

Nostalginen siivouspäivä

Äiti pyysi että siivoaisin vanhan huoneeni vaatekaapit suht tyhjiksi, jotta kun mie tai isosisko tulee kylästelemään, ei tarvitse vaatteita pitää matkalaukussa ja muita kamppeita pitkin lattiaa. Helpommin sanottu kuin tehty! Tuota EnTahdoLuopuaTästä- krääsämäärää on niin jumpetin paljon että hyvä kun mahtui niitten levitettyjen tavaroiden keskelle erottelemaan kirppis ja roskis- kategoriaan.
Kaapista löytyi aarteita, noloja ja ihania muistoja. Muutama huvittava ja kiva juttu oli pakko kuvata ja jakaa täällä. Sain kuin sainkin sen yhden kaapin täysin tyhjäksi ja toinen kaappi täyttyi peleistä ja elektroniikasta +muutamasta lelusta.

Ei oikeasti. Mulla ei oo mitään lisättävää. Maailman kamalimmat keskustelunaiheet! "Kuka sua opettaa" Luoja miten noloa??!!Tää oli iloinen yllätys. Vuonna 2004 meidän musiikin ryhmä esiintyi meidän koululle ja kierreltiin muissakin kouluissa esiintymässä. Lapin Kansa halusi silloin joskus tehdä siitä jutunkin. Ikävä yläasteen ja lukion musiikin ryhmää ja meidän opea "Puppea".


Koin ala-asteella LIEVÄN fanittamisen aiheenpoikasen erästä bändiä kohtaan.. Olin varmaan ainoa joka sitä bändiä fanitti..? Ei vaiskaan. Kilvan vaihdettiin koulukavereiden kanssa kuva-albumiin kuuluvia kuvia ja kaupassa ravattiin jatkuvasti ostamassa lisää keräilykortteja, purkkaa jonka mukana tuli tarra, leikeltiin juorulehdistä kuvia ja tehtiin kuvakirja..Tämmöstä pientä sanoisin. SPICE GIRLS!!!
Tää on aika sattuma kuva. Joskus vuonna 2007, Eve otti musta kuvan ja vähän ajan päästä kun kävin meidän kodin pöytäkoneella, löysin jostain nurkasta Mel C -tarran. Molemmilla irvistys ja purkka hampaiden välissä. :D

Joskus hyvin pienenä sain iskältä tuliaiseksi kirjeveitsen.

Kolmannella luokalla olin pyhäkoulussa. Näin kauniiksi koristelin kassin..


Yläasteen aikaisia posliinilaattoja/lautasia löytyi myös. Tässä ehkä ne lempparit. Tuli paljon maalattua Nalle Puh aiheisia töitä. Joskus mietin, että kylppärin seinille voisi tehdä yhden osion tuollaisia kuin tuo Nasu on..


Biisien sanojen mukaan tämä on lukion jälkeen piirretty kaiketi. Tunteet on vissiin ollu pinnassa..

Harrastettiin Eve siskon kanssa paljon Seiska -lehden Tyylituomaria, piirtämällä johonkin kategoriaan sopivat tytsyt, sitten vaihdettiin paperit keskenään ja arvosteltiin toistemme piirrokset. Evellä oli aina niin humoristiset kommentit.Takkaan tuli ja kaikki syntiset, nolot ja turhat palamaan.


Translation:
I just cleaned my old room's closets for my mom's wish  and i found hilarious memories.

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa, sulla on tallessa tuo lehtileike!! :)

  VastaaPoista
 2. Yläasteen ja lukion musatunnit<3

  -RitZe

  VastaaPoista
 3. Goodbye hilarious memories!!!

  Kisses, Nicღle !

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)