tiistai 13. joulukuuta 2011

Kuinka ne kaikki loppuu aina yhtäaikaa

.. nimittäin meikit!
Aina puuteri ja meikkivoide vetelee viimeisiään, kai se on tää tasainen kulutus? Siinä sivussa ripsarista katkes kummalla tavalla korkki ja kajaali on ihan finito myös. No en raaskinu ostaa näitä kaikkia yhellä kertaa, joten ostin ne tärkeimmät eli meikkivoiteen ja puuterin. Hyvin tuolla nysällä ripsarilla saa kaivettua mustaa mömmöä putkilon pohjalta ja kajaalikin pysyy toistaiseksi sormien välissä. Yksi poikkeus kyllä löytyy ja se on aurinkopuuteri. Sekin näyttää alkavan loppua.
Image and video hosting by TinyPicPäätin nyt kokeilla uhkarohkeasti toisen merkkisiä tuotteita Lumenen sijaan, Maybellinea ja L´orealia. 
Kyllä kuitenkin palaan näiden loputtua takaisin Lumenen puuteriin ja meikkivoiteeseen. Eri tavalla ne toimivat iholla kuin nämä. Mulla on iho hieman kuiva, joten aina ennen meikkivoiteen levitystä rasvaan kasvot ja sitten levitän meikkivoiteen. Lumenen kohdalla tämä levittyy tasaisesti eikä jätä laikkuja, kuivia kohtia ihoon tai rasvan kanssa yhdistyessä ihoon ei tule ns. nöyhtiä. Maybellinen meikkivoide ei omalla ihollani toimi niin kuin Lumenen. Kasvoihin jää jopa kevyenkin levityksen jälkeen tuukoinen olo ja näky. Puuteri ei tunnu liiemmin peittävän.
Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

  1. hahahha. :D just tulin ostamasta meikkivoiteen ja puuterin. :D Mullaki ne loppuu suurinpiirtein aina yhtäaikaa.d:d mikähän siinäki on.

    VastaaPoista
  2. joo se on kyllä ärsyttävää jos joutuu ostaan meikkipussin sisällön kerralla.

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)