lauantai 17. joulukuuta 2011

Heidin kanasalaatti

Tein erittäin simppelin salaatin ja ajattelin jakaa ohjeen teidän kanssanne. Muistin kuitenkin, että olen aiemminkin jakanut kanasalaatti -ohjeen, joten olkoon tämä päivitystä sitten kuvien muodossa, sillä aika samoilla aineksilla mentiin tälläkin kertaa.
Image and video hosting by TinyPic
Tästä riittää yhdelle erittäin nälkäiselle henkilölle tai kahdelle henkilölle.

2 keitettyä kananmunaa
1/3 kurkkua
300g maustamattomia kanasuikaleita
vajaa pussillinen jäävuorisalaattia

1. Keitä kananmunat (esim. 11 min) ja jäähdytä.
2. Kypsennä ja mausta kanansuikaleet, jäähdytä.
3. Leikkaa haluamasi kasvikset ja kuivaa tarvittaessa. Kurkku on esimerkiksi aina nestemäinen, joten jos et tahdo salaattisi lilluvat nesteissä, kuivaa talouspaperiin ennen kuin lisäät ne salaattikulhoon.
4. Lisää ainekset salaattikulhoon ja koristele esim. krutongeilla ja ceasar-salaatinkastikkeella.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentti:

  1. Kanasalaatti on yks parhaimmista jutuista, tykkään myös lohisalaatista. Yks juttu mistä tykkään salaateissa (tai ainakin oon syönyt niitä yhdessä lohisalaatissa), on suolapähkinät. Mä en hirveästi välitä suolapähkinöistä ja niistä tulee mulle vähän huono olokin, mutta salaatissa niitä on ollut sopivasti ja ovat sopineet sinne ihan mielettömän hyvin.

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)