lauantai 31. joulukuuta 2011

8 random asiaa minusta

Oon saanu kauan sitten tämän haasteen, mutten muista keneltä. Nappasin silloin tämän luonoksiin ja päätin toteuttaa tämän nyt!


Haasteessa pitää: 

♥  kiittää tunnustuksen antajaa

♥ antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle

♥ ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta

♥ kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään


Faktat siis tiskiin!

1. Sohvalla ja/tai sängyllä maatessani, en voi roikuttaa jalkaa tai kättä yli laidan. Luulen avaruusolioiden työntävän käden sängyn alta ja nappaavan minut.
En uskalla myöskään pitää silmiäni kauaa aikaa kiinni pestessäni silmiäni tai hiuksiani suihkussa. Silmät pestyäni lavuaarin edessä, ajattelen pääni nostaessa katsoessani peiliin kirvesmiehen tulevan takaani..

2. Olen horoskoopiltani oinas.
" Oinaat ovat intohimoisia, impulsiivisia ja usein myös kärsimättömiä ja kiivaita. Joskus he ovat suorastaan uppiniskaisia, Ulospäin he vaikuttavat itsekeskeisiltä, itsepäisiltä ja aloitekykyisiltä. He kykenevät kuitenkin kuuntelemaan, mitä toisella on sanottavanaan. Oinaat pitävät väittelyistä ja harvoin jäävät niissä toiseksi. Oinaat ovat myös herkkiä ja intuitiivisia, eivätkä pelkää näyttää sitä. Ihmiset vain yleensä eivät pysty näkemään oinaan kaunosieloisuutta heidän upean ja hieman kopean ulkokuorensa takaa. Oinas puhuu ja toimii ennen kuin ajattelee. Hän on hyvin kilpailuhenkinen ja kunnianhimoinen. Hän on suorasukainen ja rohkea. He ovat niin sanotusti äkkipikaisia. Oinas ei pelkää vastoinkäymisiä ja oinaan mielestä kaikki ongelmat ovat ratkaistavissa, on vain löydettävä ongelman syy ja poistettava se."

 En vastaa kuvausta. Näin olen väittänyt. Mutta välillä huomaan olevani joissakin asioissa itsepäinen. Esimerkki. Olin aikeissani kantaa hierontapöytäni (paino 20 kg) naapuriin, johon isä sanoi että voi heittää autolla mut. Naapuriin oli matkaa ehkä 40metriä. No minähän olin sitä mieltä olen ennenkin jaksanut kantaa ja kannan nytkin. Isä oli kuitenkin sitä mieltä, että hän lähtee sen kantamaan. Ja niin hän kantoi.
Ajoittain toivon olevani rohkeampi siinä, että sanoisin mitä sylki suuhun toisi ja sanoisin rohkeasti mitä mieltä olen asioista.

3. Suurinta osaa asioista tai tilannevitseistä joita esitän, ei ymmärrä kukaan. On erittäin harva joka ymmärtää ajatuksenjuoksuani ja se joka ymmärtää, on mahti tyyppi. Ystäväni kyselee joskus " mitä sanoit? Mikä on jankki? Keksitkö taas omia sanojasi?" No jankkihan tuli tutuksi käyttäessäni sitä sanaa yläasteella posliinimaalauksessa kuvistunnilla. Se on siis sitä ku teet sen maalitahnan, niin se ei saa olla löysää vaan tämmöstä jankkia.

4. Jos Pikkukakkonen pyörii jossakin taloudessa telkkarissa, saatan vieläkin vilkuttaa Nukkumatille, niin kuin tein aina pienenä Matin heittäessä unihiekkaa ohjelman lopussa.

5.Tästä päästäänkin siihen, etten usko näkeväni päivää jolloin kasvaisin täysin aikuiseksi ja luopuisin piirretyistä. Mulla on enemmän piirrettyjä kuin elokuvia..

6. Mulla on joitakin ruoka-aineita kohtaan kummallisia mielipiteitä. 
esimerkkejä:
Kahvi- hyi! Kamalan makuista, mutta tuoksu ihana-varsinkin kynttilöissä. Ainoana muotona voin juoda sitä Frezza maitokahvina,  vanilijana tai chocominttuna kiitos.
Päärynä- hyi! Varsinkin Mehukatti päärynä makuna saa pilaantuneen vihreän värin kasvoilleni, samoin päärynä jäätelö ja pesuaineiden "tuoksu".
Kookos- en pidä yhtään sen tuoksusta. Kamalinta on laittaa vahingossa kookoksen hajuista muotovaahtoa hiuksiin. Suklaapiirakan koristelen aina kookoshiutaleilla.

7. Huomasin että parin merkinnän jälkeen olen julkaissut tänä vuonna (2010) 400 postausta! Piilo-perferktionistina aion myös kirjoittaa ne puuttuvat merkinnät. Vaikka sitten kaikki saman päivän aikana.:D

8. En tykkää kissoista. Koiras rules! Olipa naseva totuus! :D Muistinkin juuri yhden toisen totuuden. Ajattelen joka juna/auto/bussimatkan ajan, että mitä jos tämä ajovehje ajaisikin kolarin, tai joku ryöstäisikin minut tai sattuisi jotain muuta kamalaa. Vähän oon positiivinen ihminen..


Haastan  Ellu, Ida, Laura, Emmi, Jarno, Ia, Heta ja Jasmin sekä kaikki muut halukkaat. :)

6 kommenttia:

 1. Aa, voi ei! :D Mä oon niin huono näissä, mut lupaan tehdä tän joku päivä. Nyt ei ajatus luista xD !

  VastaaPoista
 2. Joo pitää näitä makustella hetken aikaa :D

  VastaaPoista
 3. Voi tein tän tapasen just tossa vähän aika sitten mutta enköhän mä tänkin version voi joskus tehdä :)

  VastaaPoista
 4. o-ouu.. Saas nähdä mitä tästäkin tulee. :D Mutta ei kai se auta ku yrittää. :D Kiitos haasteesta kuitenkin :)

  VastaaPoista
 5. kyllähän tämmösii aina tekee :Dd Kiitos haasteesta! (:

  VastaaPoista
 6. Ihanan omalaatuinen blogi tykkään! Ja oot myös hirmu nätti :)

  http://justlikeme-blogspot.blogspot.com/ :--)

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)