tiistai 22. marraskuuta 2011

Reeniä h*r*, reeniä ny!

Eilisen rauhallisen vapaapäivän suurin käännekohta oli se, kun vaimoni mun sai puhuttua mut eilen illalla ympäri ja raahattua salille! Minä joka kammoan vieraiden ihmisten seurassa liikkumista. Veera kuitenkin valitsi suht helpon ryhmätunnin, pyöräilyn. Tarpeeks kauanko ku jankkaa, niin annan periksi ja kun mulla ei ollut mitään varsinaista tekosyytä olla lähtemättä niin pianpas sitten vaihdoin jonkin näköiset jumppakamppeet ylle ja lähettiin matkaan. Sats kuntokeskus sijaitsee täällä Oulussa Heikinkatu 5.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Sain kokeilla kyseistä tuntia ilmaiseksi, Veeran antamalla tutustumislipareella. Aivan takariviin ei päästy, joten keskirivi oli parempi vaihtoehto kuin etu. Muut tehokuntoilijat olivat ehtineet nousta satulalleen kun me vaimon kanssa hippastiin sisään, joten Veera näytti äkkiä miten pyörän penkki, tanko ja ohjaustanko säädetään itselle sopivalle kohdalle.

Sitten alkoikin se hauskin puoli. Heidi aloittaa liian suurilla vastuksilla ja olo tuntuu hyvältä. Tästähän tulee vielä kiva 55 minuuttinen taival. Mutta sitten ohjaaja kehottaa kaikkia nousemaan penkistä ylös ja jatkamaan polkemista! AAAAApua! Nousen ja lisään vastusta, jotta polkeminen onnistuis.
Lopulta saa istua penkkiin. Kohta tulee taas nousu ja rytmi takkuilee.
Ensimmäisten kolmen nousun jälkeen mulla on jalat ihan maitohapoilla ja hieman heikko-olo. Muistin vasta siinä välissä etten oo syöny ku leivän ja kuppikeiton koko päivänä..
Mieleeni putkahtaa Sami Hedbergin Kuntosali- komiikkapätkä, jossa ohjaaja tsemppaa spinning-oppilaitaan " tule, tule, jaksaa, jaksaa, polkee, polkee, tule tule, jaksaa jaksaa jaksaa jaksaa...."
Tässä vaiheessa lähetän telepaattisia viestejä ohjaajalle huonolla menestyksellä :" No ei *ittu välttämättä jaksa! Olisit kerranki rehellinen."

Image and video hosting by TinyPic
Siinä vaiheessa kierrän vesipulloni korkin auki ja juon ison kulauksen vettä. Hengittelen rauhallisesti ja päätän etten nouse tästä penkistä enää. Pian tunti alkaa olla lopuillaan. Jes, mie selvisin tästä hengissä, vaikken aivan niitä nousuja jaksanutkaan. Kamalinta oli se tunne kun nousi pyörän satulasta ja m. gluteus maximus on sairaan kipee!  Yhteisen venyttelyhetken jälkeen kävely oli yhtä tuskaa, puhumattakaan portaiden noususta.
Ensi kerralla jos tuolle tunnille päädyn niin takapenkki ja nurkkapaikka on ehdottomasti saatava. :D

Image and video hosting by TinyPic
Minkälaisia kokemuksia teillä on ryhmäliikunnasta?

Tässä vielä kerran tämä pätkä.

4 kommenttia:

  1. HAhahahah! Ei voi olla nauramatta tolle Samille! xD

    VastaaPoista
  2. Hahaha, toi hedbergin kuntosali pätkä on ainut youtube pätkä jonka olen säilyttänyt mun facebookin wallilla jo pari kuukautta :D muuten yleensä poistan kaikki tekstit parin päivän jälkeen. Se on vaan niiiiin hyvä. Ja niin totta :D

    VastaaPoista
  3. Mirette: joo tuohon ei voi olla kyllästymättä. Hahahaa xD

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)