keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Päivän saldoa

Minähän sitten tallustelin jälleen aamulla seitsemäksi kouluun ihanan kirpeässä pakkasessa. Ennen kuin lumi laskeutuu maahan, mun on aivan pakko löytää talvikengät, ei noilla tennareilla tuu tarkeneen vaikka survois jalkaan villasukat. Keväällä näes heitin roskiin vanhoja, risasia kenkiä ja sinne meni parit lemppari talvibobot.
Image and video hosting by TinyPic


Päivän kokonais keskiarvo oli kiitettävä. Hyvä oli että menin seitsemäksi keittiölle tekemään päivän jälkiruokaa tuntia aiemmin kuin pitäis. 150 kappaletta suklaasukkoja tervaliköörillä maustettuna ei ole ihan nopea jobi. Samaisia suukkoja tein syyskuussa olleisiin 50-vuotis synttäreihin, joissa meidän ryhmä oli hoitamassa ruokapuolta. Päivän päätteeksi suukkoja jäi, joten ostin rasiallisen kotiin vietäväksi hintaan 6 kpl/ 1€. (Täällä on suukkojen ohje *KLIK*)
Image and video hosting by TinyPic


Kasvisruokailijoita ei ollut niin paljon kuin meillä oli heille ruokaa joten ostin vaimolle ja mulle kaksi herkullista kasvisruukkia yhteensä 2€. Ruukussa oli currykastiketta, kesäkurpitsaa, paprikaa, herkkusieniä ja sipulia.
Image and video hosting by TinyPic


Syyskuun tilaus-tarjoilukeikan tilaaja kävi tuomassa meille vielä kiitokseksi hienoista synttäriruuista ruusut. Olin ihan varma etten saa sitä ehjänä kotiin, sillä käytiin Jennan kanssa koulun jälkeen kaupungilla ja olihan mulla pariin otteeseen tippuakin ruusu maahan ja nopeasti kun tarrasin siitä kiinni, niin varsi oli katketa. Mutta yllätin itseni positiivisesti tuomalla ruusun täysin ehjänä maljakkoon.
Image and video hosting by TinyPic

Kaupungilla koitin pähkäillä isänpäivälahjoja ja en saanut ostettua kuin papalle. Kortit kuitenkin löysin papalle ja iskälle. Mahtava isänpäivä onnitteluteksi sai mut niin haltioihin iskän kortin kohdalla, etten huomannut että heti ensimmäinen sana kortissa oli "Papalle". No mulla on nyt kaksi korttia papalle.. Voinhan toki sanoa iskälle että ruotsiksi isä on pappa..

Image and video hosting by TinyPic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)