torstai 17. marraskuuta 2011

Ai, onko jo torstai?

Hei kaikki! Mitä teille kuuluu?
Mulla alkoi 5 viikon harjottelu Teatterin ravintolassa tiistaina. Tämä viikon tuntisaldo on huima, sillä harjottelusta hipsin suoraan koululle lauantaihin saakka. Meidän ryhmä tekee kaksi pikkujoulutarjoilukeikkaa pe ja la, joten niitä varten on täytynyt tehdä esivalmisteluita eilen ja tänään. Eilisen ja tämän päivän tunnit on ollu 11h/pvä. Voin sanoa, että oon ollu onnessani päästessäni kotiin ja mennä sänkyyn makuulle.


Image and video hosting by TinyPic
Tein maanantaina, ennen Ouluun paluutani, äitille ke Partylite-kutsuihin kehittämiäni Tonttusuukkoja sekä Piparisen juustokakun glögikiilteellä.  Tontut oli kuulemma herättäneet hilpeyttä kahvipöydässä. Tonttujen ohje löytyy tämän linkin kätköistä.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Maanantaina sain viimeinkin käsiini jo kesällä haluamani puhelimen. Tovi tässä menee opetellessa, kuinka tämä masiina pelittää. :) Kavereitten puhelinnumeroita metsästellessä, onneksi on Facebook, niin osan numeron saan helposti. :)
Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

 1. Voi että noi tonttupusut on ihania! Pakko siis pitää jotkut pikkujoulut että voin tehdä noita. Tai viimeistään jouluksi :) Dippaatko ne pusut vaan siihen tomusokerijutskaan että saat lakin niille, vai miten ne tehdään?
  Ja jos jaksat ja kerkeät, niin ois ihanaa jos laittaisit sen juustokakun ohjeen :D
  Oon vaan niin innoissani jo joulusta ja kuuntelen päivät pitkät joululauluja, tämmöiset jouluiset postaukset saa mut varsinkin sekaisin :D

  VastaaPoista
 2. Laita muutama tippa punaista elintarvikeväriä suht paksuun tomusokeri-vesimassaan. Tonttulakit kastetaan tomusokerimassassa ja valutetaan pitäen tonttupusua nurinpäi, jolloin ylimääräinen kuorrute valuu pois. sitten vaan koristellaan silmät ja suut. :)

  koitan piakkoin laittaa piparijuustokakun ohjeen tänne! :)Oi, että ku jäis se lumi vielä maahan!!

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)