perjantai 7. lokakuuta 2011

Video: Kiharat suoristusraudalla

Tuli toivetta sieltä päästä, että näyttäisin videolla kuinka teen suoristusraudalla kiharat. So here we go! Joo, terveiset kylppäristä ja heti alkuun; mites toi zoomi (puhumattakaan aloituskuvasta ja sekoillessani tuon raudan kääntö -asteluvusta... 180 astettahan se siinä kääntyy eikä 90 astetta)..? Jäi vahingossa päälle, mutta onneksi tuosta saa jotain selvää, ettei menny ihan hukkaan mun höpötystuokio.
Kivaa viikonloppua! T.Pallokala
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pikaohje kirjallisenakin:
Harjaan siis hiukset läpi kartoittaen mahdolliset takut. Jaan hiukset kolmeen osaan, niin että yläosion laitan kiinni ja kiharran ensin alahiukset. Suihkautan lämpösuihketta tyvestä latvaan ja kiharran hiuksia kääntäen suoristusrautaa 180 astetta. Kiharaa voi tehdä kääntämällä rautaa joko ulos -tai sisäänpäin. Kun alaosan hiukset on kiharrettu, suihkautan hiuslakkaa ja kiinnitän hiukset kevyesti kiinni.
Otan seuraavaksi keskiosion ja ne kiharrettua yhdistän ne alaosion hiusten kanssa kiinni. Lopuksi kiharran päälyhiukset ja sitten onkin valmista.
Pyri välttämään ns. töks töks vaihetta, jolloin siis suoristusrauta tökkii sitä vetäessä ylhäältä alaspäin, sillä hiuksiin jää näkyviin taitetta. Kiharassa se ei ole niin vaarallista, mutta suoristaessa on.
:)

16 kommenttia:

 1. Mieki oon koittanu joskus kihartaa suoristusraudalla, mutta olen todennu, ettei mun motoriikka vaan riitä siihen :D Ehkä pitäis harjotella kylmällä raudalla ennenko uskaltais kuumalla... :D

  Oli tosi kiva tuo video muuten, mutta tuli vaan hirveä ikävä sinua!

  VastaaPoista
 2. Ihana Lenu <3

  Toivottavasti nähään viikon päästä<3
  Kiva kuulla, että video oli miellyttävä. :D

  VastaaPoista
 3. Toi sun uus hiusväri on kyllä tosi nätti! Mulla on aivan sama että toinen puoli on aina hankalampi laittaa. Eikö tuo muuten oo 180 astetta minkä käännät eikä 90? :p vai onko mun kulmat ja asteet sekaisin :D

  VastaaPoista
 4. Minttu:
  Mitähän mie oon sekoillu. :D Aina ennen oon puhunu 180 asteesta ja nyt oon näköjään vaihtanu kantani 90 asteeseen. :D haha

  VastaaPoista
 5. Ei se haittaa vaikka sanoissaan sekoilee, hyvä video! :)

  VastaaPoista
 6. Hei, Kiitti paljon tästä !

  VastaaPoista
 7. Hei Heidi, ihana video ja tästä on kyllä mullekki apua! =) ja tosi hyvä kuvan laatu tuossa sinun videossa. P.s oot tosi kaunis <3

  VastaaPoista
 8. Sun touhujen lukeminen/katsominen piristää aina päivää :)

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti lisä tällaisia hius-tutor-videoita. tätä oli kiva katella, vaika zooomi olikin päällä. Oisko sulla lisää vinkkejä hiustenlaiton suhteen? :)
  Tosi kiva blogi! :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi:
  Joo, se vain todistaa että on ihminen. :)

  T:
  Kiva kuulla!

  Katja:
  Kiitos <3 Toivotaan että tästä on jotain hyötyä :)

  Nuuskamuikkunen:
  Mielettömän mukava kuulla. :) Kiitos.

  Anonyymi:
  Kiitos. Itseasiassa on mulla ainaki yks tuolla tiedostoissa ootamassa, että sen julkaisisin. :D

  VastaaPoista
 11. Ihanat nuo sun hiukset ja tuo video!<3 Pitkästä aikaa kun rupesin etsimään mielenkiintoisia blogeja niin ensimmäisenä tärppäsi! (--: ps. oot supernätti!

  VastaaPoista
 12. Anoyymi:
  Kiitos sinulle. Teit tästä maanantaista super kivan päivän piristävällä kommentillasi. :)

  VastaaPoista
 13. ooo... ihanat kiharat!! oot superr kauniss!♥♥♥

  VastaaPoista
 14. Juhlat illalla.Yritin tunnin verran tehdä raudoilla kiharoita,ei sitten millään onnistunut.itkua väänsin kun juhlat jouduin jättämään väliin (taas) kun eh hiuksia saanut millään laitettua.

  VastaaPoista
 15. Tosi kivat noi sun etihiuksi kiharat :>, näyttää niin helpolta kun laitat noi itelles. Ite en oo kertaakaan koittanu, ja nyt sit päätin koittaa kun näin tän sun videon :). Kivat tuli ja vois alkaa käyttää enemmänki hiuksia näin :)

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)