tiistai 4. lokakuuta 2011

Kosmetiikkakymppi

Ihana Saana haastoi mut jo elokuussa tekemään postauksen kymmenestä suosikki kosmetiikkatököttimestä. En tiiä mikä tässä kesti, mutta nyt vastataan haasteeseen!


Image and video hosting by TinyPic
Alkuvuodesta tilatut Tigin shampoo ja hoitoaine ovat ehdoton suosikki pesuaine hiuksille. Tuoksu on huumaa, hedelmällinen ja hiuksista tulee pehmeät ja silkkiset. Hoitoaine vetelee viimeisiään, luulen että mun täytyy piakoin ostaa uusi putelo.

Image and video hosting by TinyPic
Joululahjaksi saatu Calvin Kleinin Eternity -tuoksu on ollut kovalla käytöllä ja silti sitä on vielä näin paljon jäljellä, onneksi. Tuoksu on juuri sopivan makea.


Image and video hosting by TinyPic
Yläasteella tuli kokeiltua jos mimmosia puuteri- ja meikkivoidemerkkejä-ja tulos oli aina huono. Joko puuteri lähti kulumaan päivän aikana niin huomattavasti että iho oli erittäin kiiltävä ja oma väri paistoi läpi tai muuten ne eivät levittyneet iholle tasaisesti/ olivat liian tummia.
Vuosien varrella löysin luottomerkin, Lumenen. En aio enää vaihtaa meikkivoiteeni ja puuterini merkkiä. (Käytän sävyä 1 Matte Harmony.)


Image and video hosting by TinyPic
Vakiovärit luomille tarjoaa aika vanha Vevayn vedenkestävä luomiväripaletti. Kauan kauan sitten olin Vevayn jäsen ja meikkejä sateli postilaatikkoon. Tämä setti on kuitenkin ollut niistä se lempparein. Vaikka värejä on tullut käytettyä paljon, on ihanaa etteivät ne ole vieläkään loppuneet!


Image and video hosting by TinyPic
Buzzadorin voittopaketista mm. tullut huulivoide on ihan paras. Se ei tunnu mähmäiseltä huulilla , vaan sopivan kosteuttavalta. Voide antaa hieman väriä huulille mikä on plussaa.


Image and video hosting by TinyPic
Näppylöitäni kutistaa joululahjaksi saatu Garnierin Pure active anti-spot roll-on.


Image and video hosting by TinyPic
Tämäkin Buzzadorin voittopaketista saatu Sunsilkin hiuskiinne on tullut käyttöön vasta ihan lähiaikoina! Kiinnettä saa juuri kätevästi suihkautettua tyveen tuon mainion suuttimen ansiosta. Pito on ihan riittävä ainakin minulle.


Image and video hosting by TinyPic
Hammastahna multa ei lopu ainakaan vähään aikaan, kiitos Buzzadorin voittopaketin. (osallistuin siis Pepsodent- kampanjaan testaamalla tätä hammastahnaa ja voitin ison tuotepaketin kolmeen muun voittajan lisäksi.) Vielä muutama Pepsodentin hammastahna odottaa käyttöä lipastossani. Tää hammastahna on vaan hyvä. Se raikastaa hengitystä ja jättää puhdistuneen tunteen suuhun.


Image and video hosting by TinyPic
Silloin kun meidän luokka ei olla keittiöllä, vaan istutaan teoriatunnilla, nautin siitä että saan laittaa kynteni. Yksi suosikki lakoistani on H&M punainen kynsilakka U802.

Image and video hosting by TinyPic
Eniten rakastan sitä ihmistä joka keksi Konad kynsienkoristelusetin. Niin helposti saa laitettua kynnet näteiksi, vaivatta!


Näin! Nyt on tämä toive toteutettu! Tulossa on kenkäpostaus sekä kiharoiden teko videolla. Kenkien säilytykseen liittyen olen ottanut materiaalit jo aikaa sitten, mutten ole vaan saanut niitä tänne bloggeriin saakka.


Mun pitäisi haastaa tähän 10 ihmistä, mutten taida aivan pystyä moiseen.
Valkkaan tähän: Kristinan, Mirkan, Jarnon, Pirren, Iiriksen , Ennin, Virpin, Nitan ja Jutan .

4 kommenttia:

 1. MÄ JUST EILEN AJATTELIN tehdä postauksen mun kosmetiikka tuotteista , joita käytän. :D aika hyvään saumaan, mut en lupaa, et tänää vielä ;D !

  VastaaPoista
 2. Oi kiva kiitos!:) Täytyy kyl tehdä mahdollisimman nopeesti;)

  VastaaPoista
 3. kiitos haasteesta, tää on kiva! kerrankin jotain muuta kirjoitettavaa kuin opiskeluhöpinät ;)

  VastaaPoista
 4. kiva kun teit (: toi vaseliini on muuten ihan parasta ! :D

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)