torstai 8. syyskuuta 2011

Käry kävi!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Alotettiin tänään koululla lauantain tilausruokien (50-vuotis syntymäpäivien) esivalmistaminen. Kevätkääryleiden täytettä, eli kasviksia, jäi aika paljon yli joten otin niitä kotiin vietäväksi. Kipaisin koulun jälkeen aasia-kaupassa ostamassa niitä taikinalevyjä, jotta illalla kotiin päästyäni pääsen niitä rullailemaan.

Kauppareissun ja muiden asioiden jälkeen käytiin pyöräilemässä Veeran kanssa ympäri keskustaa ettien joitain sisustusliikkeitä, lähinnä tapetti/sisustustarra-liikkeitä sekä Limingantullissa. Jälkimmäisessä oli muutama liike, josta löytyi ihania tapetteja. Huomenna käydään hakemassa malli-kirjoja kotiin ja mallaillaan seinää vasten ja ehkä lauantaina käydään ostamassa (tässä tapauksessa Veera käy, koska mulla on koulupäivä) tapetit! Mutta mihinkään hätäratkasuun ei lähdetä, eli jos ei löydy yhteistä lempparia, niin sitten etitään rauhassa oikeaa valintaa. :)

Nyt on saatu koko asuntoa tuulettaa pari tuntia, sillä kun aloin friteeraamaan kevätkääryleitä, niin koko asunto haisi rasvalle, eli käry kävi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)