torstai 4. elokuuta 2011

Yksi väsynyt koululainen

Huikea eka koulupäivä ohi! Kokinlinja jatkui tänään ja meidät passitettiin suoraan keittiölle! Ite olin kaverin kanssa päivän salaatteja tekemässä ja oli se vaan taas niin mukavaa olla koulun keittiöllä tekemässä oppilaille ruokaa. :) Kävin luokkakaverin kanssa (kiitos vaan kun valitsit mut!!) kertomassa tuosta koulusta kahdelle uudelle alottavalle ryhmälle. Vähän jännitti lähteä sinne eteen seisomaan ku se tehtävä tuli niin yllättäen, mutta se meni tosi hyvin ku sai suun aukastua. Se vaan ettäkö meidän viime vuoden luokanope heitti "kuumia" kysymyksiä meille, joihin meidän piti vastata, ei lievittäny sitä jännitystä.. siinä samalla ku se adrenaliini laukes, mulla alko tulla kauheesti elohiiri"väpätyksiä" huuliin! Koitin siinä sitten imeä(?) huulta ja se meni sitten ohi. Hyvä puoli tuossa esittelyssä oli tietenki että pääs näkemään vähän uusien oppilaiden tarjontaa ;) pari kivannäköstä poikaa tuli bongattua. Voi Heidi, Heidi..

Image and video hosting by TinyPic

Koulu loppu jo yhen jälkeen ku oltiin saatu lounas tarjottua ja keittiö siivottua. Pyöräilin kottiin, tiskasin, hätyyttelin banaanikärpäsiä tiehensä ja menin parvekkeelle ottaan aurinkoa.. Puolentunnin päästä säpsädin-olin nukahtanut. (kasvot vähän punottaa)

Image and video hosting by TinyPic
(katoin miltä näyttäisin lyhyillä hiuksilla.. ei hyvä. pysyn pitkissä mutta jotain särmää tähän tarvittasiin..)

Vasta viiden jälkeen tuli kirjeposti( meillä kotona sanotaan siksi postia kirjepostiksi, sillä aamulla haetaan lehti postilaatikosta ja puolenpäivän aikaan tulee kirjeposti laatikkoon.) mukanaan tuoden Me naiset lehden. Kuumeisesti selailin tämän illan ohjelmatarjontaa ja kauhukseni huomasin ettei tänään tule mitään, ei edes Sinkkuelämää!! Heidin ilta on pilalla. :( NO soitin sitten isosiskolle ja valitin tätä samaa, kunnes äkkäsin; tänäänhän on torstai jumalauta eikä maanantai :D Tilanne korjattu, hienoa taas!

2 kommenttia:

  1. saattais se lyhyt tukka sulle vaan sopiakki :)

    VastaaPoista
  2. mä pelkään että mullaki mullaki menee rutmi iha sekasi ku skole taas jatkuu.. ://

    ps. banaaniterttukärpäset sais joutua sukupuuttoon!

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)