keskiviikko 3. elokuuta 2011

Viimeinen lomapäivä!

Hellou!
Mulla on ollu täällä pieni koulun alkamis-masennus meneillään. Nimittäin, huomenna jatkuu koulu!!!! Viiminen lomapäivä meni serkun kanssa ja koulukaveria nähdessä. Eilen tein omiin kynsiin Konadilla kuviot. Oon saanu rauhassa kasvattaa tämän pienen loman aikana kynnet,joten oli pakko lakata ne edes tän yhden kerran tämän kesän aikana!! Tänään ne pitää leikata ja puhdistaa, sillä keittiöllä on turha olla pitkillä kynsillä. Aikoimoiset kynnet tuli. :D Lempparit on tuo vaaleanpunainen pohja kaarevan muotoisella kukkakuviolla sekä pikkurillin kärjessä oleva punainen pää ja musta kuvio.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Terhin kanssa mentiin kattomaan Bad teacher, joka ei vastannu mun odotuksia eikä saanu meiltä kummaltakaan kovin hääppösiä pisteitä.. Päätettiin sitten hetken mielijohteesta mennä kattomaan vielä toinen leffa, Morsiusneidot, mutta koska se alkoi vasta niin myöhään ja oisi loppunut myöhään niin ostettiin liput Super 8-leffaan. Se oli paljon parempi pätkä, vaikken niin scifi elokuvista pidäkkään. Mutta toiminnallinen ja seikkailutahtoinen leffa oli.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mie aattelin tästä napata hieman iltapalaa ja lähteä sänkyyn pikkuhiljaa, jotta jaksan aamulla nousta piiiiiitkä aikaa ennen seittemää. (no nousin kyllä viime viikolla seittemän aikaan aamulla kun olin saapumassa turkuun, mutta tää on täysin eri asia.) Jännää lähteä kouluun! Mulla lähtee toka sekä myös viimeinen oppivuosi kokkikoulussa, iiik! Ihanaa nähdä koulukavereita jälleen. :)

Miten teidän päivä on mennyt? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)