sunnuntai 21. elokuuta 2011

Torstain haipakka

Heippis hei!

Viikonloppu, ja ehkä vähän enemmän, on pietty hieman lomaa täältä. Oon viettäny iltoja ystävien ja sukulaisten kanssa, niin enpä ole sen vuoksi viitsinyt heidän läsnäollessaan mennä koneelle naputtamaan. :)

Torstaina mentiin Jennan kanssa (heti niiden pirtelö-tekohommien jälkeen) keskustaan Korttelihaipakkaan kiertelemään liikkeissä ja näkemään muutamia tuttuja. Mentiin sinne aika illasta, joten nuorisoa oli kerääntynyt alueelle aika paljon. Vettäkin alkoi mukavasti sataa, joten voitte uskoa että kotia kävellessämme Ainolan puiston läpi, oltiin kenkiä myöten vähintäänkin märkiä.
Image and video hosting by TinyPic

Loikkasin heti suihkun alle ja kohta kuulin kun Jenna huutaa, että tulla äkkiä parvekkeelle! klo 23 ilotulitus oli juuri käynnissä. Kerkesin kuitenkin hilpastasta parvekkeelle näkemään rakettien räiskeen.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicOikeastaan en lähtenyt hakemaan liikkeistä mitään, mutta päästyämme Anttilan elektroniikkapuolelle, menin katselemaan järjestelmäkameroita ja jututtamaan sitten myyjää. Olin haltioissani saatuani niin loistamaa palvelua ja ohjeistusta kysymästäni kamerasta, etten voinut uskoa sitä todeksi. Puolituntia juteltuamme soitin puhelun isosiskon miehelle ja tuumailtiin siinä olisiko mun nyt hyvä ostaa tämä kamera. Tultiin molemmat samaan päätökseen ja palasin myyjän luokse. Tehtiin kaupat kameran suhteen ja erittäin onnellinen tyttö lähti kantamaa painavaa Anttilan pussia kotia päin. Nyt on luvassa entistä parempia kuvia ja muuta mukavaa kun käytössä on kaikin puolin ehjä ja laadukas kamera!

Image and video hosting by TinyPic


Facebookin tilapäivitykseen en tietenkään halunnut mitenkään lesottaen lähteä laittamaan, että oon ostanu kameran, vaan lähdin liikkeelle hieman hienotunteisin. Tosin hieroja-opettajani käsitti päivitykseni hieman väärin. No sattuuhan niitä erehdyksiä, kun siitä on jo kaksi vuotta kun valmistuin hierojaksi enkä sen jälkeen ole nähnyt opettajaani :D
Image and video hosting by TinyPic

1 kommentti:

  1. HAhahahahahhaa! Hauska toi facebook tilapäivityksen väärinkäsitys. Voi vitsi että oon sulle kateellinen tuosta kamerasta. Mulla itellä on joku Nikonin kakkalaatunen pikkukamera. :/ Toivottavasti synttärilahjaksi saisin rahaa, jotta voisin ne laittaa säästöön tuota järjestelmäkameraa varten.

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)