sunnuntai 28. elokuuta 2011

Sunnuntaita

Synttäriviikonloppu takana! Lensin vaihdosta suoraan koulun jälkeen serkun luokse perjantaina. Lauantaina oli serkun lapsen kaverisynttärit(viime viikolla oli ne sukulaissynttärit).

Perjantaina oli kuitenkin ensin vaatekutsut, joista tulee tänne oma merkintä. Minulle se tarjonta ei oikein osottautunut kohdistuvan. Enemmän pienemmille lapsille ja sitten vähän aikuisemmille, vaikkakin oli siellä muutama kiva vaate nuorillekin. Siitä kuitenkin sitten myöhemmin lisää :)
Image and video hosting by TinyPic
Lauantaina oli talo täynnä tyttöjä ja poikia(18hlö), herkkuja ja tietovisailuja a´la Heidi. Pikkutyttöjä jäi kyläänkin iltapalanaan lähipizzerian pizzat. Ja yöunet maistuvat jokaiselle heti Venetsialaisten ilotulituspamauttelin jälkeen..Kuvia tulee taatusti, mutta nyt kun viime postaus on herkuista, niin en viitsi jatkaa sitä putkea lyömällä uusia herkkuja teidän kermapyllyjen kuolattavaksi, reilua?
Image and video hosting by TinyPic
Tännään oli sairaan hiostava ilma! +27'c astetta näytti autonmittari, jumalavita! Käytiin pyörähtämässä kaupungilla ja löysin aivan ihania vaatteita Hennesiltä, Lindexiltä ja Seppälästä. Tosin viimisestä mainitusta vain asusteita. Mun täytynee varmaan huomenna koulun jälkeen mennä ostamaan ne. Pääsin nimittäin tänään tosi halvalla kun olin jättänyt tarkotuksella lompuukin perjantaina kotiin. :)
Image and video hosting by TinyPic
Tämän enempää en jaksa turista, siispä noista mainituista tapahtumista raatailen sitten lisää tulevalla viikolla. Kerkesin mun kämppistä/ystävää/"vaimoa" nähdä pari tuntia kun hän oli tullu tänne kotiin viikonlopuksi, juuri kun mie en ollu täällä. Oli ihana nähdä näiden seinien sisälle ihanaa kavereiden mainitsevaa Natsivaimoa. Ei se sitä oo, ainakaan paljoa. Mutta nyt  lähen suihkun kautta sänkyyn kattoon sunnuntain elokuvaa, mikäli se on hyvä. Muussa tapauksessa nautin ukonilmasta ja samamoinnista.
Kivaa sunnuntaita :)
Image and video hosting by TinyPic


Löysin Spotifyn kautta mulle täysin uuden artistin Ulrik Muntherja jaan nyt yhden ihanan kappaleen häneltä. Maksuttoman Spotifyn kuuntelurajoitus kului umpeen tämän seuraavan kappaleen myötä, joten mun täytyy siirtyä kuuntelemaan sitä Youtubesta. :/ Ruotsalainen Munther voitti vuonna 2009 Melodia Grand Prix Nordic -laulukilpailun. Jätkä on vasta 16-vuotias!! 
Ulrik Munther-Kill for lies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)