perjantai 12. elokuuta 2011

Sinivalkoraitaa

(Ajastettu)

Sain kuin sainkin käytyä keskiviikkona pääkirjastolla hakemassa varamaani kirjan opinnäytetyötäni varten. Kierreltiin Emilian kanssa myös vaateliikkeissä ja Nissenillä. Sain myös aikaseksi mentyä koko liikkeeseen ja varattua ajan optikolle. Viime kerrastahan on... yks,kaks....kuusi vuotta aikaa! Eli aivan liian kauan. Näkö ei ole tuntunut heikkenevän huomattavaan suuntaan, sillä olen nähnyt hyvin nykyisillä laseillani. Pieni aavistus on kuitenkin että näkö on hieman heikentynyt. Katselin siinä samalla uusia silmälaseja ja perjantaina koulun jälkeen piipahdan liikkeessä hakemassa muutamat lasit kotisovitukseen. :) Voin taata, että täällä tullaan näkemään kyseiset vaihtoehdot.

Image and video hosting by TinyPic

Nissenin jälkeen käytiin metsästämässä mulle Björn Borgin laatalla varustettua lompakkoa. Ainoat lompakot joissa oli tämä metallinen laatta, olivat minikokoja. Täytyy alkaa etsiä kyseistä mallia nettikaupoista. Päivän ostos löyty Espritiltä, sinivalkoraidallinen pitkähihainen.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ilta kuuden junalla lähden taas viikonlopuksi Rovaniemelle. Lauantaina mennään Pelloon joihinki maatalousnäyttelyihin-ei kiinnosta. Sieltä ajetaan Ikeaan-KIINNOSTAA! En ole pahemmin miettinyt mitä tarvitsen. Sisustus seinätarroja ja kokovartalopeili voisi olla varteenotettava ostos. Paikkaan kuitenkin lausetta, että nykyinen seinätarra on pysynyt moitteettomasti seinälläni, joten sitä en ole korjauttamassa. Lähinnä ollaan huonetoverin kanssa mietitty olohuoneeseen jotain.. Mutta saa nyt nähdä "tarviiko" sitä tarraa sittenkään, kun vaihdoin tänään järjestystä..

 Palaillaan seuraavan kerran todennäköisesti silmälasi vaihtoehtojen parissa. 

Oikein mukavaa viikonloppua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)