tiistai 16. elokuuta 2011

Kympin tennarit

Edelläänkään ei löydy mistään liikkeestä Björn Borgin laatalla varustettua kirjekuoren mallista lompakkoa, muuta kuin minimicro kokona, hööh. Kattelin sitten maanantaina kaupungilla muita juttuja. Kävin Nissenillä palauttamassa sovituksessa olleet lasit ja valkkasit niistä yhdet sekä toisten lasien sijaan vahvuuksilla varustetut aurinkolasit, sillä vuodesta toiseen oon esim. autolla ajaessa laittanut ronskisti silmälasien päälle aurinkolasit. :D:D Jännä, vaikka oon viimeksi tarkistanut näön silloin kuin (vielä) nykyiset silmälasini hankin, eli kuusi vuotta sitten, ei näköni ollut muuttunut ollenkaan. Miksi siis hankkia uudet lasit, jos ei ole tarvista? No piristää ainakin ulkonäköä. Voinhan silti käyttää vanhoja lasejanikin kun tummat pokat alkaa kyllästyttää ja päinvastoin. :)

Päivän ostoksia oli Konadin musta kynsilakka (nyt tulee taas hyvää jälkeä kynsiin!), Lumenen maxi kokoinen kasvovesi sekä HenkkaMaukan 10€ siniset tennarit. :) Multa löytyy myös tuon tapaisen Hennesin tennarit valkosina ja ne on niin hyvät! hyvät jalassa ja uskomattomat halvat! Siispä olin iloinen löytäessäni valkoisille kengille kaverin. :)
STC_8452

STA_8445

STB_8443


Poden pientä, siis todella pienenmoista, morkkista tän päivän ruokasaldosta. Tultiin koulun jälkeen Jennan kans mun luo ja mentiin Makuuniin (All good things) sekä Valintaloon sipsipussin+ dipin ja 5€ karkkisäkin kans. Lohduttavaa tässä on se että ei syöty kaikkia, mutta masentavinta on se että ne kaikki jämät jäi mulle! Kiitos Jenna avusta :D Onneks mulla ei tuu syötyä karkkia oikeastaan nimeksikään, joten ne saattaa kuivahtaa sinne kippoon. Hain kaupasta onneksi maitorahkaa, jota syön sitten pahimpaan herkkuhampaan kolotukseen.

STA_8465

STB_8469


Image and video hosting by TinyPic
(erittäin luonnolinen kamukuva)
Huomenna me lähetään alottavien opiskelijoiden ohjaajiksi retkelle! Näytetään niille miten paistetaan makkaraa ja lättyjä.Hah! Huomiseen!

1 kommentti:

  1. All Good things leffa on loistava! Kiva blogi sulla, jään seurailemaan =)

    http://kkatei.blogspot.com/

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)