keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Oriflamen tilaus

Image and video hosting by TinyPic

Muutama viikko sitten sain Oriflamen pakettini, mutten ole vielä sitä täällä näyttänyt. Pidän paljon Oriflamen kasvorasvoista ja eräästä kasvojenpuhdistuaineesta, mutta sen valmistus on lopetettu joten päätin kokeilla  (minulle) uutta puhdistuainetta.Oikeastaan mitään näistä tuotteista en ole ennen kokeillut. Tiedän vain, että päivävoiteen koostumus on hyvä ja se sopii mainiosti meikkivoiteen alle. Se levittyy ja imeytyy hyvin sekä tuoksuu ihanalta, etenkin tämä mustikka-laventeli!
Image and video hosting by TinyPicLevitän silloin tällöin (kun muistan) yövoidetta kasvoilleni iltapesun jälkeen, sillä ihoni kaipaa lisä kosteutusta. En voisi kuvitellakaan levittäväni aamulla meikkivoidetta peruskuivalle iholleni, sillä muuten se ei levity tasaisesti. Käytän kuitenkin yövoidetta eniten talvisin, mutta satunnaisesti kesäisinkin.
Image and video hosting by TinyPicKasvojenpuhditusaineena on nyt käytössä teepuu ja rosmariini-tuoksuinen aine. Se tuoksuu raikkaalle, ikäänkuin Eucalyptukselle ja puhdistaa veden kanssa vaahdotettuna ihon hyvin, eikä kuivata.
Image and video hosting by TinyPic

1 kommentti:

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)