sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Mikä sää!

Tää päivä on ollu ihan tajuttoman hiostava ja kuuma päivä! Ehdin nauttia parvekkeella lämmöstä ja auringosta, sillä menin iltavuoroon. Otin pari kuvaa nuista hiuksista, joihin laitoin raitoja maanantaina ja voin väittää että aika paljon ne vaaleni. :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Mutta siihen eläkeläisten puheenaiheeseen, säähän! Tänään piti olla tosi helteinen päivä-eikä tietoakaan vesisateista, mutta toisinpa kävi.Ehkä jopa 6 rankkaa vesikuuroa tuli. Pelottavin hetki oli se, kun samanaikaisesti salaman iskiessä työkaveri painoi erikoiskahvikoneen espresso-nappia kuului poks ja näkyi valopallo. Se ei voinut olla pallosalama, mutta hieman sitä säikähti. Työkaveri ei onneksi saanut sähköiskua. Lankapuhelin ja pankkikortinlukija vain pimenivät. Ne saatiin onneksi kuntoon, mutta pankkikortinlukija toimi hi-taas-ti loppupäivän. Mie ite henkilökohtaisesti rakastan ukonilmaa ja voitte varmaan kuvitella miten kovasti olisin halunnut mennä seisomaan hirmuisen vesisateen keskelle nostaen kädet ylös ja avata suu auki! Sain onneksi hyvän syyn mennä ulos hakiessani pöydiltä tyhjiä tuoppeja ja astioita. :)


Image and video hosting by TinyPic
Töistä pääsinkin jo klo 21, sillä epävakaan sään vuoksi suljimme kahvilan. Säilyin onneksi kuivinnahoin. Eipä tullu oltua töissä yö kahteentoista,niinkuin odotin. Ihan kiva näinkin että pääsin aiemmin-kotiin. Pari lasillista shampanjaa teki aika hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)