lauantai 2. heinäkuuta 2011

lauantai-ilta

Image and video hosting by TinyPic

Tääläpä mie yksin pyörin kotona ja vietän rauhallista koti-iltaa. Vaimo-kämppis tuli Suomeen keskiviikkona, mutta lähti tänään Rolloon töitten vuoksi- joten leskeily senkun jatkuu! Huomenna olis vapaapäivä, joten ois ollu hyvä mahollisuus lähteä piiiiitkästä aikaa baariin taikka terassille,saaden viettää huomenna oloja rauhallisesti kotosalla, mutta eipä täällä oo sellasia kavereita, vielä... Ikävä teitä Rollon ystäviä sekä muita ympäri Suomea asuvia ystiksiä!♥

Image and video hosting by TinyPic

Töistä päästyäni vähensin vaatekerrastoa yltäni ja raahasin levitettävän rahini parvekkeelle, niin että se on siinä ovensuussa; mahtava maata siinä ja saada aurinkoa (Kiitos Evelle oivalluksesta!). No se homma ei loppujen lopuksi menny aivan kuten suunnittelin. Luulin että aurinko porottaa niin kuumasti, joten kaadoin isoon juomalasiin Fantaa, jotta saan vähän sokeria ja nesteitä siinä paahteessa--FAIL! Ukkospilvet liikku niin noepaa, että välillä aurinko joutu väistymään pilvien taakse ja välillä sai taas kurkistaa... Puolituntia ehkä makasin ja tovin D-vitamiinia kitetyi kehoon.

Image and video hosting by TinyPic

Värkkäilin sisällä sitten hiuksia ja otin jotain kuvia parvekkeella.. Mietin mitä seuraavaksi alkaisin puuhastella. Leffoja en tykkää yhtään katsoa yksin, se on niin mälsää ku ei voi pohtia tulevaa kohtausta muun kanssa. Ehkäpä lähden tästä vain suihkuun ja selaileen lehtiä tai katsomaan jos sieltä telkkarista pärähtäis joku loisto sarja..hard to believe, but gotta try.


psst! Lihava Pupulla on arvonta, johon otin itsekin osaa. :)

2 kommenttia:

  1. Oi ihanat noi helmet sun hiuksissa!! :))

    VastaaPoista
  2. tosi kiva toi kampaus, et on helmii hiuksissa (:

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)