maanantai 2. elokuuta 2010

Sisustusjuttuja: valokuvakehykset

Kesäkuussa, muistini mukaan, ostin Jyskistä valokuvapakkauksen kuuluisista rakennuksista(5kpl/1€). Kehyksiä en löytänyt kuitenkaan, sillä olin aivan varma että sellaiset löytyvät Ikeasta. Turussa ollessamme kävimme Ikeassa ja juuri sopivaan aikaan siellä oli kehyksia alennuksessa. Ostin 3kpl 18x24cm kokoisia kehyksiä, joiden kappalehinnaksi tuli 3€ ja jotain päälle. Normaalihinta kehyksillä oli noin 7€. Tarjous koski nimenomaan hopeanvärisiä kehyksiä.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Aluksi epäilin miten hopeat kehykset sopivat yhteen mustavalkoisten kuvien kanssa, sillä hain valkoisen värisiä kehyksiä kuville. Nyt olen lämmennyt ajatukselle ja nuohan näyttävät paljon paremmilta yhdessä kuin valkoinen olisi varmasti näyttänyt.

Eilen valitsin viidestä kuvasta lempikuvani kehyksiin ja sovitin niitä lapsuudenkodin huoneeni seinälle. Ihan vain, että näen miltä ne näyttävät.


_________________________________________________


ps. Soitin aamulla hotelli-,ravintola- caterin-alan kouluun ja kysyin vieläkö ehdin mukaan huomiseen valintakokeeseen. Mahduin vielä hyvin mukaan, joten lähden parin tunnin päästä Ouluun yhteensä kahteen valintakoetilaisuuteen. Palataan astialle perjantai-iltana kun palaan Oulusta Rovaniemelle!

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä hyvältä! Itsekin tahtoisin jotain uuttaa seinälle. Ehkä syksystäkin selviäisi helpommin kun ois jotain kaunista katseltavaa. =)

    VastaaPoista
  2. tosi kivoilta näyttää !! ja tsemppiä valintakokeisiin :)

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)