torstai 22. heinäkuuta 2010

Suosikki näyttelijät

"Lukija: Ketkä ovat sun lempinäyttelijöitä, miksi?"


Kauhee kun pää lyö tyhjää yhtäkkisistä kysymyksistä! Hetken pohdittuani ja kaiveltuani muutamia elokuvia huomasin omistavani leffoja joissa esiintyy samoja näyttelijöitä.

1. Lindsay Lohan


Image and video hosting by TinyPic

1990 luvun leffa, Ansa vanhemmille herätti jo mun kiinnostuksen Lohania kohtaan. Mielestäni hän on uskottava, taitava ja monipuolinen näyttelijä. Kiinnostusta elokuvien lisäksi hän tuonut pukeutumisensa sekä laulutaitonsa kautta. Surullista on kuitenkin Lohanin päihteiden käyttö, jotka vievät hänen taukoamassa katkaisuhoitoon ja putkaan. :( Toivon että Lohanilta tulisi vielä monia muita hyviä leffoja.2. Cameron Diaz


Image and video hosting by TinyPic

Diaz tuli mun kuvioihin Charlien enkelit- leffan aikaan. Eli jos en väärin muista niin se oli 2000- luvun alussa. Leffasta tulikin mun suosikkileffa, jota oon kattonu yli 30 kertaa, siis tämän ensimmäisen osan. Muita pätkiä joita Diazilta oon nähnyt ovat mm. Tapahtui Vegasissa (What happens in Vegas), Lainakengissä ja Holiday. Jälkimmäinen on mun lemppari rakkausleffoista. Siinä Diaz on hauska, herkkä ja yllättävä. Nyt kun aloin miettiä rakkauselokuvia, tuli mieleeni Titanic ja sen toinen päänäyttelijä Kate Winslet. Holiday -leffassa Winslet on myös ihana brittiaksentillaan.


3. Mandy Moore


Image and video hosting by TinyPic

Ensimmäisessä Prinsessa päiväkirjat- elokuvassa Moore ärsytti inhottavalla roolillaan, mutta myöhemmissä rooleissaan hän on ollut lämmin, rakastava ja ystävällinen. Moore on myös taitava laulaja kuten Lindsay Lohan.

4 kommenttia:

 1. Oletko katsonut Muistojen polkua? Jos et, niin suosittelen katsomaan! Mandy Moore loistaa taidoillaan jälleen! -ihana ja koskettava elokuva, joka saa ajattelemaan elämää aivan toiselta kantilta<3

  VastaaPoista
 2. Sekavia suhteita on niiin hauska!

  VastaaPoista
 3. Cameron Diaz on huippu hauska!

  VastaaPoista
 4. Salla-Maria:
  Hei, en oo kattonu sitä leffaa! En oo ees kuullutkaan :o

  Anonyymi:
  Hauska se on, kuin myös romanttinen

  Anonyymi:
  Diaz on monitaituri. :)

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)