lauantai 3. heinäkuuta 2010

Laiva on lastattu..

Eilen saatiin äitin kans pakattua jälleen mun elämä muuttoautoon ja peräkärryyn. Huh hiki sitä hommaa! Kasin pintaan tähdätään nokka kohti Oulun Tuiraa. Hieman jännittää mennä käymään uudessa kodissa toista kertaa. Illaksi palataan takaisin Muurolaan ja voi sitä onnen riemua kun tavarat ei enää hypi silmille omassa vanhassa huoneessa!
Oulusta palaessamme hyppään pyörän selkään ja käyn 15km lenkin. Huomenna sunnuntaina on viimeinen punnitus ja saa nähdä onko -10kg lähtenyt! Eilen aloitin tosiaan sen Nutrilettin kuurin, jättäen siitä muutaman ateriakokonaisuuden välistä. Tällä hetkellä vaaka näyttää -7,5kg. Se on tosi hyvä mutta ei aivan riitä, jotta voitan vedon!

7 kommenttia:

 1. Kauanko meni, että pääsit -7,5 kg?

  VastaaPoista
 2. Hmm... Huhtikuussa lähti 4kg ja kesäkuu-heinäkuun alussa on lähteny se 3,5kg. :)

  VastaaPoista
 3. Todella hyvin olet pudottanut painoa. Olen seurannut, että olet urheillut paljon. Se on oiva keino ruokavalion muuttamisen rinnalla saada nopeaa, mutta terveellistä muutosta.

  VastaaPoista
 4. Espanja peli katottu ja ennen nukkumaan menoa tulin katomaan mitä tänne kuuluu. Menikö muutto hyvin? Miltä siellä näytti? Mikä fiilis? :))

  Vau, oot kyllä hyvin saanu kiloja karisemaan kuitenkin aika lyhyen ajan sisällä! Pidän kovasti peukkuja, että 10 kg:n raja on menny rikki. <3 Ja jos ei, niin ehkä saat osan vedosta voitettua erittäin hyvän yrityksen vuoksi!! =) Eikö? =)

  Noh, mutta nyt nukkuun. Hyvää yötä! <3


  <3 IS

  VastaaPoista
 5. Anonyymi:
  Urheilu on alkanut tuntua aivan eriltä. Siitä on tullut todellakin elämäntapa, jota aion jatkaa loppuelämäni ajan. Mieli on todella virkeä. Tulin juuri n.15km lenkiltä ja koko matkan satoi vettä.

  VastaaPoista
 6. IS:
  Muutto meni hyvin. noin kolmessa tunnissa oltiin vieti tavarat ylös. Kaikki mahtu onneksi hissiin, vaikkei se ole iso. :)
  Uusi koti näyttää jo nyt kodikkaalta, ei siksi että siellä on nyt täysi kaaos. :D Fiilis on tosi hyvä, vähn jännittää jo elokuu! Vielä 900g pitää saada niin 10kg raja on rikki!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 7. Jessus sisko!! Keep going!!! Iltaan on vielä piiitkä matka. =))

  <3 IS

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)