tiistai 15. kesäkuuta 2010

Turku day 1 and 2

Viimeinkin on aikaa päästä kertomaan miten Turun reissu meni. Joka päivälle oli ohjelmaa niin paljon, etenkin lauantaina, joten on viisaampi kertoa päivänosissa niistä.

Torstai-iltana saavuttiin kyseiseen kaupunkiin ihan ihmisten aikaan. Mun eikä äitin tarvinnutkaan ajaa koko matkan aikana, sillä iskältä taittu reilu 800 kilometriä köykäsesti. Syötiin iltapalaksi lohta, perunoita ja rapeaa salaattia, jonka jälkeen sain houkuteltua siskot iltalenkille. Sen jälkeen maistuin suihku ja uni.


Image and video hosting by TinyPicPerjantaina menin käymään 8 km lenkin ihanassa ilmassa. Lenkin jälkeen mulle nousi kuitenkin hieman lämpöä ja nuhakin iski päälle. Ei siinä auttanut ku heittää naamaan yht. 800mg buranat, jotta jakso toimia. Taidettiin käydä tässä välissä kaupungilla pyörähtämässä ja löysin housut ja paidan, jotka heitin illemmalla päälle.
Päivemmällä kun isäntäperheemme tulivat töistä syötiin ja lähdettiin katsomaan (vesisateeseen) puutavaran lastaus SM-kilpailua, jossa kaksi kuljettaa kerrallaan ottivat mittaa toisistaan lastatessaan puut kyytiin ja sen jälkeen purkasivat kuorman takaisin maanpinnalle. Osaanottajia oli paljon, veteraaneja, nais- ja mieskuljettajia. Nopeimmalla ja erityisesti virheettömällä lastausajalla ollut voitti. Virhepisteitä eli lisäaikaa rapsahti muun muassa siitä, jos kourusta tippui puita pois.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Kisan jälkeen kun me katsojat oltiin ihan jäässä ja märkiä, ajettiin Sannan ja Jukan luo vaihtaan kuivempaa ylle. Minä ja Emmi oltiin sovittu treffit Emmin hotellihouneeseen ja arvatenkin tietää, mitä me siellä tehtiin..
No kiikutettiin vesisateessa lähimmälle Ärrälle ostamaan ilojuomaa! Pahinta/ hauskinta oli kun Emmi maksoi juomansa, luulin kuulleenni sen sanovat myyjälle, että "Jos kans niitä sätkiä kans." Mulla pyörähti silmät päässä, mutten sanonu mitään. Sitten ku se pakkas pullot pussiin, kysyin ettei se otakkaan niitä sätkiä. :D Se kauhistu ja naurahti sanovansa et saiskö säkkiä. No tän jälkeen mentiin takaisin hotelliin ja laitettiin huoneen tv päälle ja yritettiin löytää tv-radio-ohjelmaan. Kun nappulaa ei tahtonut sitten löytyä (kiitos huonon ohjelapun), soitettiin respaan ja johan sitten löytyi, kolme vaatimatonta radiokanavaa. :D
Kerettiin vaan pari tuntia oleilla yhdessä, mutta sekin aika oli kultaakiin kalliimpaa.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic5 kommenttia:

 1. kivan värinen tuo turkoosi paita! Mistä ostettu?

  VastaaPoista
 2. Tuo paita mikä sulla on lindexiltä niin mulla vieläkin naurattaa kun olin ostamassa samanlaista, mutta huomasin et kerkesit eka niin vein pettyneenä oman pois :D

  Et puhunu mitään siitä naisten retkestä?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi:
  Kiitti. :) ostin sen lindexistä.

  Eve-Maria:
  naistenretkestä tulee oma postaus :)
  hih, se oiski ollu huvittavaa jos oisit ostanu samanlaisen :)

  VastaaPoista
 4. iiii kuulostaa niin kivalta! Vitsiii munki pitäis käydä turus ku viime kerrasta on niiiiiii kauan

  VastaaPoista
 5. Apua, tuleeko myös lauantai-illan kirmailuja Harvaluodosta...hih! =)


  <3 IS

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)