maanantai 7. kesäkuuta 2010

Shit-truck

Eilen oli hieman erilainen päivä kuin lauantaina. Lauantaina tuksuttiin hajuveden aromeille ja sunnuntaina..karjanpaskalle. Iskä oli käyny hakemassa autonlavallisen paskaa, josta osa laitettiin pottumaahan apulannaksi ja loput "säilöön". Siinä ei tartte kahta kertaa miettiä kummallekko haluais haista mielummin, vai?

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicMun eilinen aamu alkoi n. kahden tunnin kävelylenkillä, jonka jälkeen lähdettiin istuttaan potut mökille. Mökillä on niin kaunista. Tykkään niin paljon luonnon omista elementeistä. Istutuksen jälkeen riensinkin kuvailemaan maisemia, kukkia ja puita. Toissa talvena laitetut pitkospuut on ollu kyllä hyvä idea laittaa suolle/jängälle, koska muuten siellä päin kävely ei onnistuisi.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicMökkeilyn jälkeen käytiin mummulassa syömässä, jonka jälkeen lähdin Ainon ja koirien kans lenkille. Siitä hilpasin Veeralle ja suunniteltiin meidän kotia. Veeran äiti sanoi, että meinasi vitsaillen kysyä multa, mitä miniälle kuuluu. :D Itse ajattelin samoin ja ajattelin kysyä, mitä anoppi tietää. :D


ps. jos kuvat eivät näy tai latautuvat puoleenväliin, päivitä sivu niin asia parantuu.

2 kommenttia:

 1. Mahtavia luontokuvia, kukkia ja kaikkia. :))

  Koti-ikävä. :´(


  <3 IS

  VastaaPoista
 2. Mahtavia luontokuvia, kukkia ja kaikkia. :))

  Koti-ikävä. :´(


  <3 IS

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)