torstai 3. kesäkuuta 2010

For now on, I am Montag.

Iltalehti kertoo Tosi-tv-pariskunta Heidi Montag ja Spencer Pratt aikovat muuttaa eri osoitteisiin, kertoo People-lehti. Myrskyisästä liitostaan tunnettu pariskunta "Speidi" on ollut naimisissa keväästä 2009. Pari näyttelee yhdysvaltalaisessa tosi-tv-sarjassa The Hills, joka käsittelee kalifornialaisten nuorten aikuisten elämää.Fanit ovat järkyttyneitä erosta. Montagin edustaja kertoo tähden tarvitsevan omaa aikaa ja mahdollisuuden keskittyä itseensä ja näyttelijänuraansa. Avioeroa ei kuitenkaan ainakaan vielä ole haettu.Montagin ja Spencerin lähipiirin mukaan ero ei tule yllätyksenä. Suhteessa on ollut vaikeuksia jo jonkin aikaa. Pratt on muun muassa riidellyt Montagin parhaan ystävän, myös The Hills -sarjassa esiintyvän, Lauren Conradin kanssa. Riidan huhutaan olevan syy Montagin ja Conradin välirikkoon.Heidi Montag on kertonut erosta myös Twitterissä, jossa hän on ilmoittanut olevansa Heidi Montag, ei Heidi Pratt.Viimeinkin Heidi on tullu järkiinsä! Kauanpa se on sitä Spencin käytöstä jaksanu kattoa!

4 kommenttia:

 1. your blog is so cool!!!
  Saw that you're a fan of the Sounds! they're so great!!!!how do you like their newest album (cause it's so different from the other two)?

  xx
  Vicky

  http://vklbr.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Vicky K:
  Thank you so much!. :) The Sounds in awsome! I'm not sure have i hears anything of that album.

  VastaaPoista
 3. vihdoinki !! kaveri oli kattonu hillssiä vähän pitemälle ja kerto Spencer on ihan seonnu ja ei enää tässä maailmassa :D

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)