lauantai 29. toukokuuta 2010

Viimeisen kerran..

Viimeinkin ehdin päivittää blogia, kiitos muutorumban! Nyt kun tämä iso kivi on harteilta vyörynyt alas, ehdin vähän aikaa hengähtää ja rupatella täälläkin päässä. Toisaalta mun fiilis on haikea, mutta on siellä ilonkin aiheita. :) Otin nyt tehtäväksi pestä kaikki mun vaatteet, peti- ja liinavaatteet. Tänään oon pessyt jo pari koneellista, mutta ei se haittaa, sillä rakastan pyykkäystä ja etenkin vastapestyn vaatteen tuoksua! Tämän pienen esipuheen jälkeen tulee siis kooste muuttoepisodista. Ois kait mulla kännykässäki jotaki kuvia ja videoita, mutta taidan näyttää tällä kertaa tämmöisen tiivistetyn version. :)Alussa oli hankalaa aloittaa pakkaaminen, kun ei oikein tiennyt mistä olisi järkevä aloittaa. Sitten kun alkoi viimein tarttua kunnon pakkausfiilis niin kohta mieli oli apea, kun näytti siltä ettei tavara tästä mihinkään katoa.. eihän mulla nyt mitenkään ihmeellisemmin oo sitä roinaa..vai?


Viimeiset kolme päivää haikeuden partaalta onnistuivat muuttumaan toisaalta piristäviksi, kiitos kolmen komean putkimiehen. :D Vaikkakin mulla oli käyttökatko keittiössä ja paskan lemu tarttui sieraimiin keittiön ohi kävellessä, ei se haitannut. Sain kivaa puheseuraa ja silmäniloa senkin ohella. :DNauroin tätä, että mulla on kolme säkillistä kenkiä, mutta vaan kaks säkillistä vaatteita.. mitähän sekin kertoo ihmisestä?Tällänen puoltoistametrinen heikkihän ei ois mitenkään saanu itse irti lamppuja katosta. (Vaikka kovasti yritinkin varvistella jakkaralla ja vääntää lamppuja irti, huonoin tuloksin.) Onneksi on tälläisiä pitempiä ja moniosaajia kavereita lähellä, joita voi hyödyntää!Loppujen lopuksi kaikki saatiin lastattua ja näin mun elämä on saatu pakattua. Vajaassa viikossa pakkkasin elämäni palaset talteen, yhteensä neljä kertaa saatiin täyttää pakettiauto ja äiti autoon saatiin pari kuormallista tavaraa ja rompetta ängettyä. Tuloksena saatiin pakattua mun elämä,huh! Montakohan kertaa sain kuulla ton kolmen päivän aikana toteamuksen " On sulla Heidi tuota tavaraa."Ansaittu välipalahetki! Lopputavarat on saatu viimein kannettua pakettiautoon, lukuunottamatta sitä että pitää tehdä iskän kans vielä yksi reissu kaupunkiin, sillä autoon ei mahtunut tv, pöytä, taulu ja tuoli+ muutama kassi.


Viimeisenä päivänä piti hakea kaupasta kolmas erä jätesäkkejä ja Postista kuplamuovia. Sniif!

3 kommenttia:

 1. Huh, kylläpäs siinä sitä tavaraa ja tekemistä on ollut. Se on jännä kuinka paljon kaikkea kertyy. Jos muutoruljanssista pitää jotakin positiivista hakea, niin ainakin tulee tehtyä inventaario kaappien sisältöihin. Montako säkkiä sulla lähti kirppikselle? =D Ei tainnu yhtään kenkäpussia. =D

  Onneksi muutto ei jääny viikonloppuun, vaan oot saanu rentoutu la ja su. =)

  <3 IS

  VastaaPoista
 2. No yks iso ikea-kassillinen OIS lähteny konttiin.. mutta iskä löysi sieltä koriste-esineitä mökille, joten se siitä sitten. :D

  VastaaPoista
 3. Niinpä niin, jos esineet/vaatteet on jo aikansa eläneet tai muut out, niin älä vaan kerro iskälle, että oot heittämässä ne kirppikselle tai roskiin. =D Isi on tullu mummuun (äitiinsä)..

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)