sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Sporttinen viikonloppu

Kuten otsikko jo ymppä yhteen, takana on todellinen sportti weekend!
Eilen tuli käytyä about 20 kilsan lenkillä ja tänään 13 kilsan. Tuleehan nuita Oot hullu-huudahduksia aika usein, mutta eipä niistä kannate välittää. Jokainen käy sen pitusilla lenkeillä ku jaksaa. Tavoitteena mulla on edelleenki jaksaa juostaa useampi kilsa, mutta vielä en oo jaksanu tsempata itteäni tarpeeksi.

Huomen aamulla ajattelin käydä 10 kilsan lenkin, jonka jälkeen lähden kaupunkiin päiväksi ja illalla hyppään junaan joka vie mut Ouluun. Käyn Oulussa pikavisiitillä, syynä on vuokrasopimuksen kirjoitus ti aamulla.

Mitenkä muitten viikonloppu meni?:)

2 kommenttia:

 1. Vau! Hurjia lenkkejä olet käyny. Millainen tuo 20km lenkki oli, kauan meni ja oliko paikat seuraavana päivänä kipeät?

  Minun työkaveri on nyt sellaisella dietillä, jossa saa päivässä syödä vain 60g rasvaa. Ja ku se on nyt seurannu mitä suuhunsa pistää, niin sano että sitä rasvaa on yllättävän paljon monessa sellaisessa pikku jutussakin missä sitä ei luulis olevan.

  <3 IS

  ps. ku tulin tänään lämpö pilateksesta, niin arvaa minne suunnattiin? ...ongelle, mutta ei tullu mitään, söin kyllä eväät. =D

  VastaaPoista
 2. Niin siis tuo 20 km tuli yhteen ympättynä aamu- ja päivälenkistä. :)
  Ei ollu paikat kipeenä. Pikemminki ne huus lisää!!

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)