perjantai 21. toukokuuta 2010

Hehkutuksena Muffinssiteline!

UllanUnelmassa olen kuolannut jo joulusta asti muffinssitelineitä, mutten koskaan ole tilannut/saanut lahjaksi.
Revontulen Tiimarissa käydessäni henkeni salpautui kirjaimellisesti nähtyäni muffinssitelineen! Telineitä oli kahden kokoisia, pienemmässä oli paikka 13 muffinssille ja isomman kokomäärää en katsonut, sillä hinta käänsi mun pään heti pienempään telineeseen kohti. Isomman hinta oli 60 € luokkaa ja pienemmän 30€.
Nyt mulla on tarkoitus leipoa tänään muuttopakkauksen ohella herkullisia muffinsseja erivärisine kuorrutuksineen. Illalla on varmaan luvassa kuvamateriaalia muffinsseista!


Retrokirpparilta löysin 2 €lla söpöt mustat kesäkengät. Kengistä löytyy pari senttiä korkoa, joka hyvä sillä balleriinakengistä on tullut jo jalat kipeäksi tasapohjaisen kenkäpohjan takia. Näistä kengistä tulee aivan varmana mun lempparijalkineet.


Clas Olssonilta kävin viimein hakemassa kolme kappaletta säilytyslaatikoita muuttolaatikoiksi. Yhteishinta kansineen päivineen oli 30 € luokkaa.Mun viikonloppu kuluu luvattujen sateiden takia varmaankin sisätiloissa tavaroita pakatessa. Toivotaan ettei sadetta tulisi, vaan nämä helteet jatkuisivat! Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Toi muffariteline on varmasti tosi kätevä ja saa kauniisti esille herkulliset muffinssit kuorrutteineen. Niin odotan jo kuvia :P Ehkä illalla? ;)

  Vinkki muuten pakkaamiseen. Pakkaa samaan laatikkoon ne mitkä lähtee suoraan ouluun ja toiseen ne jotka saa jäädä lapsuudenkodin varastoon. Sillä tavalla sun ei tarvi uudestaan "pakata" kuukauden päästä.

  Tsemppiä pakkailuihin ja muista välillä rentoutuakin!


  <3 IS

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3
  Kuvat muffinsseista saattaa mennä melko myöhään tai jopa huomiseen.

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)