torstai 20. toukokuuta 2010

Braun Silk- épil Soft Perfection Epilaattori

Onko joillakin kokemusta epilaattoreista? Onko niistä edes hyvää sanottavaa? Itse voin sanoa että mulla ei ole hyvää sanottavaa. Sain viime viikolla ihka ensimmäisen epilaattorini ja voi sitä kirosanojen määrä, joita tämä tuote tuotti. Vedin monta kertaa samasta kohtaa, mutta karvat pysyivät kiinni ihossani. Eikö ne karvat tajua, ettei kesällä tartteta lämpökerrosta jaloissa?

Image and video hosting by TinyPic

Tuote varoittaa heti etukäteen, että pientä kipua saattaa tuntua jos käyttö on ensikertaista tai edellis käyttökerrasta on pitempi aika. Lopussa luvataan kuitenkin ihon tottuvan useamman käyttökerran jälkeen epilointiin.

Image and video hosting by TinyPic

Silk-épil on tarkoitettu säärikarvojen poistoon, mutta sitä voi myös käyttää myös, kyynärpäiden, kainaloiden ja bikirajoissa.

Image and video hosting by TinyPic

Epilointi on helpompaa jos karvat on 2-5 mm pituiset. Tällöin ajo ei ole kivuliasta vaan miellyttävää.

Onko teillä epilaattoria tai onko ollut? Mitä olet pitänyt vehkeestä? Olen kuullut, että Philips Satin Perfect epilaattori on kuin unelma, onko tää totta?

4 kommenttia:

 1. Olen joskus kokeillut yhden kerran kaverin epilaattoria enkä tykännyt siitä yhtään! Jokainen veto epilaattorilla tuntui nipistelyltä :(

  VastaaPoista
 2. En omaa laitetta, enkä ole koskaan kokeillut. Kuullut sen sijaan olen, että sattuu, mutta pitäis olla tehokas. Tiedä sitten. =/

  <3 IS

  VastaaPoista
 3. mitä järkeä on tehdä laite, joka satuttaa :(

  VastaaPoista
 4. Niinpä...mutta sanontahan menee, että kauneuden eteen tulee kärsiä! =D


  <3 IS

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)