sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Sunnuntai

Noustiin Veeran kans ylös jo melko aikaisin; 11.. ellei sit aimmin. Herättiin kummakki digipoxin nauhotusääneen. Nauhoitus koski Alfred J.Kwakia. Mulla oli maailman "paras" olo herätessä. Totta kai, ku sain nukkua Veeran vieressä :D
Aamupalaksi otin gefilusmehua ja pari haukkua karjalanpiirakkasta, ku ei sitä voinu syyä kokonaan sillä se alkoi murentua. :/ Sit suoraan suihkuun peseen eiliset meikit naamasta ja hiuslakat hiuksista. Siinä välissä Veera otti mukaansa yhden Kiinalaiseen ravintolaan kuuluvan lahjakortin ja meni hakeen meille ruokaa! Jotenka kunnossa ollaan!

Luulin oikeesti että tämän päivän olisin saanut olla pelkissä yötamineissa, mutta ei. Veeran kans käytiin kävellen hakemassa sen papan auto Pohjolankadulta (?)


Käytiin Reetan ja Jannen luona kylässä. Sen jälkeen ajettiin takasin mun luo syömään ja sen jälkeen Veera meni nukkumaan pariksi tunniksi yötöitä varten.

Nyt oonki sitten yksin ja katon telkusta hömppäohjelmia. Tällä hetkellä menee Paris Hilton: My new BFF, sen jälkeen The City...

Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)