tiistai 14. heinäkuuta 2009

MökkeilyäVeera sai eilen idean, että lähetään illalla yökalalle, mutta sitten tulikin vielä parempi idea: Mennään meidän mökille, niin saadaan siellä kalastaa, saunoa ja uida. Niinpä sitten jäätiin sinne ja tultiin jo tänään pois. :)
Veera souti urhoollisesti koko järven ympäri.<3 data-blogger-escaped-br="br" data-blogger-escaped-hieman="hieman" data-blogger-escaped-jos="jos" data-blogger-escaped-kaukana="kaukana" data-blogger-escaped-kist="kist" data-blogger-escaped-kyll="kyll" data-blogger-escaped-m="m" data-blogger-escaped-mulla="mulla" data-blogger-escaped-niin="niin" data-blogger-escaped-ois="ois" data-blogger-escaped-olla="olla" data-blogger-escaped-pelotti="pelotti" data-blogger-escaped-uponnu="uponnu" data-blogger-escaped-vaikka="vaikka" data-blogger-escaped-vene="vene">

"Mie sain kalan! Mie sain kalan! Veera, tapa se!"Kaislikossa suhisee...sorsaperhe
Juustomakkarat oli hyviä, mutten suosittele savupekonimakkaraa, se nimittäin maistui ihan liikaa savulle, ja oli siinä joku väkevä makukin.Veera suoriutui erinomaisesti Paavo-ahvenen perkkaamisesta, samoin maustamisesta.


Syönnin jälkeen mentiin saunaan ja hypättiin uimaan. Vesi oli lämmintä, eikä pieni sadekaan haitannut meitä. Myöhemmin pelattiin yatzya, joka päättyi 1-1, sekä korttia. Ja pian alkoikin niin väsyttää, että laitettiin nukkumaan ja kello oli siinä vaiheessa tasan 2.00! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)