maanantai 20. heinäkuuta 2009

Maanantai

Tää vammanenpösilöpalikkaluihulutikka kääntää ton kuvan kokoajan väärinpäin.. No antaa olla! Olennaisinta tossa mummun tötterölaatikossa oli päiväys. Nimittäin nää oli -93 vuosikertaa :D Ihan jouhevasti ne rousku mansikkajäätelön kans. :D Joskus muutama vuosi takaperin aloin tekemään itselleni mummulassa kaakaota, kunnes sitten otin sen Oboý- kaakaojauhepurkin käteeni ja kauhistelin mummulle, että "Tää kaakao on vanhaa! Kato vaikka, päiväys on 1997" Mummu sai mut kuitenkin vakuutettua sillä, että purkki on ikivanha, mutta kaakao on tuoretta.Eilen..
Kanssa Banaanihirmun

Käytiin illan päälle iskän, mummun, äitin ja Even kans mutka mökillä. Vanhukset meni autolla, me nuoremmat skootterilla. Käytiin Even kans vähän soutelemassa ja heitettiin virveliä.


Yön päälle suunnistettiin Even kans mummulaan nukkumaan. Pelattiin monta erää Ristiseiskaa kolmisin. Kello kuitenki alkoi näyttää jo niin paljon (24), että kipaistiin rappuset ylös ja luettiin vielä hetki lehtiä, tekstailtiin ja laitettiin nukkumaan.

Aamupäivällä noustiin Even kans ylös, nakattiin kaakaot naamaan ja aloin tekemään makaroonilaatikkoa. Pelattiin ristiseiskaa tunnin ajan, ku laatikko porisi uunissa. Ruuan jälkeen lähin kävellen kauppaan mummun ostoksia hoiteleen ja mummu lähti leikkaan nurmen. Sannalle mun piti tehä yllätys, mutta jätin sen sit vahingossa kotiin, eikä se päätynyt postiin, ehkä se sit huomenna muistuis ottaa mukaan.

Tänään päätin tehdä ruman meikin ja hiipparoida ulos ottamaan kuvia kauniista naamasta: tässä muutama "onnistunut"..( Onko tää enää ees tervettä?)

Lähenpä tästä mummulaan, pelaamaan ristiseiskaa.
Parempaa huomista odotellessa...


2 kommenttia:

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)