keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

In my place

Noniin! Tuntuu että siitä on iäisyys kun oon viimeksi päivittäny tänne kuulumisia.
Postauspyynnöistä kirjoitan asunnostani. Aihe sopi hyvin, sillä olen asunut nyt vuoden tässä. Niinpä! Vuoden!!


Haha!! Nauroin piirtäessäni tätä pohjista, kun muistelin millaisen väsäsin vuosi sitten xD Teidän suruksenne en voi sitä liittää tähän, koska se on vanhempieni koneella, mutta ehkä joskus voin liittää sen tänne.


Asuntoni on vuokra-asunto, 33½ neliön kokoinen kaksio Rovaniemen keskustassa.
Kylppäri on sen verran pieni, ettei sinne mahdu pyykkikonetta, eikä talossa ole pesulaa, joten isommat pyykit on pestävä vanhempien luona.


Eteinen
Mmm.. Tarkotuksena on käydä vielä nuo mainoslehdet läpi ja katsoa, ettei niiden väliin ole jääny mitään tärkeitä papereita, jonka jälkeen ne voi heittää lehtikeräykseen.. Ehkei tästä eteisestä sen enempää. ::D


Onko vaikeaa päätellä tän kuvan perusteella, mihin ollaan seuraavaksi siirtymässä?
Kylpyhuone
Olohuone

Makuuhuone:)


Loppuun joku Even iltasatu:
teen heidillä tänne tälläisen pienen yllärin, hän ei tiedäkkään että sorkin tätä hänen pientä postaustaan. HAHAHAA! on mainio tunne saada tehdä jotain salaa, sillä välin kun toinen vain pesee meikkejä.. :'D ,mahtavaa olla pikkusisgo. Mitäpäs tämä elämä olisikaan ilman tälläisiä pieniä postauksen ilonpilaajia.. hahhahhhaa.. tämäkään ei kyllä toisaalta tunnu erikoisen jännältä, mutta eipä ole muutakaan tekemistä ja kun heidi ei huomaa tätä, niin mikäs sen hauskempaa ja vielä parempi olisi jos keksisin tähän jotain hyvää kirjoitettavaa. Joten miten olisi joku nolo juttu? niitä on montakin.. esim sellaisia mitä heidi ei muka 'muista' , kun hän on käskenyt minun tehdä jotain ja minä tietenkin tein pienenä tyhmänä lapsena.. ja sain tietysti kaikki syyt niskoilleni ja kukaan ei tiennyt, tämä äidin ja isän mielestä hellyytävä tytär olisi katala pikkusiskon pomo.. Yksi juttu oli kerran sellainen, kun heidi käski minun vetässä linkkuveitsellä sormea, minä vetäisin ja verta tuli.. toinen oli se, että sisko käski pyyhkiä ravintolan ison liitutaulun, jonka ravintolan työntekijä oli juuri saanut isolla vaivalla kirjoitettua.. siitäkin minä sain valitukset...Mutta tästä ei sen enempäää. Toivottavasti pääsen tänne heidin luo toistekkin kylään (=. Eli te ihanat runsaat lukijat, ette pääse minusta ikinä eroon! HAAHAAHAA! hyvvää yötä nyt kaikille tämä tyttö lopettaa tältä erää.(:

12 kommenttia:

 1. Ehkä joku tarkkasilmäinen jo huomasikin: Puu sälekaihdin on saatu asennettua!! <3 Loooov it!

  VastaaPoista
 2. Heiiiiii, miten asuminen on sujunu yksin? Mun pitäis tulla käymään sielläki kattelemaan rovaniemen meininkiä :D T.Laura

  VastaaPoista
 3. Laura:
  Oikein palon olen tykännyt asua yksin. Tottakai sitä kaipaa tuttujen ihmisten seuraa. Ainakin aluksi oli kummallista kuin sai tehdä ihan miten huvitti. Mutta lopulta se hiljaisuus alko maistua puulta. Mutta siihen on jo tottunut. Kuitenki aikalailla päivittäin näkee ystäviä ja sukulaisia.

  Joo! Koitappa nyt saada raahattua ittes tänne, on jo niin kova ikävä<3

  VastaaPoista
 4. Ja oot TAAS vaihtanu järjestystä, tällä kertaa makkarista :P

  VastaaPoista
 5. JEa ;D Noin mulla ei ole vielä ollukkaan järjestys, muuten kaikki on ollu vaikka mitenkä päin :D

  Oletan että tuo oli kohteliaisuus? :D

  VastaaPoista
 6. ååå näyttääpä kivalta :) ihana tuo kakkutaulu :D

  VastaaPoista
 7. onpa kaikki ihan uutta! ja hienoa :) pitää vissiin tulla käymään :P

  VastaaPoista
 8. Hanna:
  Sattumalta löysin Ikeasta hauskat leivonnaiskuvat :D

  Karkki:
  Tuu vaan kylään, leivoinki tänään omenapiirakkaa ;P

  VastaaPoista
 9. Kivalta näyttää, tykkään varsinkin olohuoneen näkymästä, kun kattoo "oviaukosta" kohti ikkunaa (olikohan se eka kuva olohuone kuvasarjasta). Makuuhuoneessa on kans kiva järkkä. Huone näyttää isommalta ku sänky on noin.

  Kyllä sullaki on näyttäny tuota pikkutavaraa ym. kertyneen. =D

  Summa summarium viihtyisä koti!


  <3 IS

  ps. mitä vkonloppu suunnitelmia? oliko se rokki nyt? muista taksi tai saattajat (niiku katsu tmv.)!! ;-) ja ota läpinäkyvä sadeviitta messiin, jos tuleekin vettä, niin et vilustu. Ja jos se toinen sisko on sun mukana niin pidä hyvä huoli. Muistat varmaan millasta oli noin 4 vuotta sitten ku oltiin kahdestaan rokissa ja apulantaa kuuntelemassa..=D Ai niin, ja muistatko kenen kainaloon pääsit ja otin sulle muistoksi kuvan? Pitäiskö sun teettää siitä t-paita. Hih...*=D

  VastaaPoista
 10. Sanna:
  JEps sime on tänä vkl.

  Ai satoko Apista kattoessa vettä?

  VastaaPoista
 11. Ei satanu, mutta oltiin siinä lavan edessä keskellä ja porukka alko pukkaamaan toisia eteenpäin sillä seurauksella, että oltiin aika sillit purkissa. Yritin sitten käsillä tehdä oman pikkusiskon ympärille sellaisen suojamuurin, ettet litistyisi. Ja eikö siinä vieressä ollu sitte umpihumalassa oleva nainen, joka poltti tupakkaa ja sain koko ajan pelätä milloin se sätkän riekale osuu sinuun. Ja loppujen lopuksi vetäydyttiin siitä rykelmästä pois, eikä kaaduttu, eikä saatu palovammoja, mutta nainen sai muutaman ilkeän katseen. Eli kaikki hyvin!

  VastaaPoista
 12. HHHhhHHhHhHAHAHAHA !!!

  "mutta nainen sai muutaman ilkeän katseen" NYT MUISTAN xD

  VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)