maanantai 29. kesäkuuta 2009

Unirytmi päin arsea

Joo menin viime yönä nukkuun kahentoista aikaa, kun taas edellisyönä tuli valvottua kolmeen ja pieni tarkennus tähän väliin, että olin koko yön kotona. Ja koska mun makkarin ikkunaan ei vieläkään saatu asennettua sitä puista sälekaihdinta, joten älysin sit eilen illalla tehdä pienen viritelmän ikkunaan:Eihän se pimeyttä tuonu oikeestaan juuri yhtään, mutta on se tyhjää parempi. Tähään vois laittaa sen vierelle toisen pussilakanan. Kyllä vain, pussilakanan! Tiedetään, tiedetään, että mun pitäis hommata tummat verhot, mutta vielä ei oo löytyny sopivaa kangasta, joka mätsäis punasen, valkosen ja ruskeen kanssa. En väitä että tuo sinenkään sopii niitten värien kans, mutta nyt oli hätätilanne (muka?)

Heräsin tänä aamuna puol seittemän aikaan siihen, ku keittiön suunnalta alkoi kuulua ihmeellistä kolinaa. Mietin jo hetken, että onkohan Hanna se sun kummitus tullu nyt mun luo kummitteleen. Siispä nousin ylös ja huomasin, ettei Eve makaa vuoteellaan ja käpyttelin keittiöön kattoon, ettei kai se unissaan siellä jotain häslää. Juomassahan se Eve vaan oli, joten ihan seuran (ja kuumuuden) vuoksi juopasin itekki vähän mehua ja olin kävelemässä takasin nukkumaan, kunnes Eve täräyttää ettei sillä nukuta. TÄÄH?!! ok. Eipä mullakaan siinä vaiheessa enää nukuttunu, joten avattiin telkku, vaikka tiedettiin ettei sieltä tuu vielä tähän aikaan mitään järkevää. Katottiin kyllästyneinä 10 minuuttia BB Nikon ja jonku BB Lauran juttuja, kunnes katottiin nauhalta Skins- Liekeissä tokavika jakso ihan vaan siksi koska halusin kuulla sen kauniin laulun, mikä soi siinä lopussa ::D. Skinssin jälkeen alettiin soittaan Guitar heroa. Kauaa sitä ei soitettu, ehkä joku 30min, ku Eveä alko väsyttää. Siinä vaiheessa kello oliki melkein puol yheksän ja meillä oli suunnitelmissa nousta kattoon ysiltä Smurffit, no hyvinpä neki tuli katottua xDNimittäin, heräsin ite 10 kattoon kelloa ja päätin painaa pään takas tyynyyn. Seuraavan kerran kello oli puol 12 ja heräsin siihen ku Veera soitti. Mulla ei enää väsyttäny joten päätin nousta ylös ja kattoa postin. Ja siitä asti oon ollu ylhäällä, toisin kuin tuo yks nukkuu vieläki!!

Mitähän sitä tänään keksis..?
a)Rannalle, tuonne ihmispaljouteen en todellakaan aio raahautua.
b)Tietokoneelle en aio jäädä mähöttään.
c)Lenkille en oo lähössä.

2 kommenttia:

  1. Jee! Kata soitti, joten lähen sen kans kirpparikierrokselle. Materiaalia siis sieltä..

    VastaaPoista
  2. Tämä kuumuus on kyllä rasite öisin ja töissä (varsinkin kun ei ole ilmastointia). Toisaalta tarvii nyt vain iloita, sillä Suomen kesä on tunnetusti liian lyhyt.

    Mutta hauska teksi, E näytti kärsivän kuumuudesta vielä enemmän juomaan nousi ja piristy. =D

    <3 IS

    VastaaPoista

Vapaamuotoiset, mutta asialliset viestit ovat tervetulleita tähän sarakkeeseen :)

Hey! You can leave love comments in this box. :)